dimarts, 11 de març del 2008

Campanya "UNA POMA PER LA VIDA"


Un cop més la Fundació Esclerosi Múltiple celebra la campanya "Una poma per la vida" i cerquem voluntaris pels dies 4 i 5 d'abril de 2008.

Una poma per la vida és el nom d'una campanya solidària envers les persones afectades d'esclerosi múltiple, que s'afegeix a la més coneguda, Mulla't. És una campanya de participació ciutadana que té com a objectiu sensibilitzar l'opinió pública respecte a la problemàtica amb la que conviuen més de 4.000 families a Catalunya. Va sorgir l'any 1997 a partir d'una iniciativa de l'Associació Italiana d'Esclerosi múltiple que ha permès la creació d'una xarxa de voluntariat de suport a les persones afectades d'esclerosi múltiple. Coneixent aquests resultats, altres països com Suïssa, França. Dinamarca i Alemanya s'han sumat a aquesta jornada solidària.

Enguany, la Fundació Esclerosi Múltiple dur a terme aquesta campanya amb la col.laboració dels Supermercats Condis en benefici de les persones afectades per aquesta malatia.

Estem cercant voluntaris per col.laborar unes hores el divendres 4 i/o dissabte 5 d'abril de 2008.
El dia 27 de març a la seu de la Fundació es farà una reunió de formació i si esteu interessats/ades podríem fer una visita al centre per conèixer quins recursos ofereix, parlar amb persones que pateixen aquest problema, etc.

Moltes gràcies per la vostra col.laboració!

+ INFORMACIÓ i INSCRIPCIONS:

Punt dels Voluntaris de Cornellà
C/Mossén Andreu 17
93 376 28 00
mail a punt-voluntaris@aj-cornella.cat

Horari:
Dilluns a divendres de 17h a 22h
Dissabtes de 10h a 14h